Royale Herenhuizen in Fase 3

Alle royale woningen van Parkrijk zijn 5,70 meter breed en 10,80 meter diep en beschikken over een royale achtertuin. Door de extra verdiepingshoogte van 3 meter op de begane grond geeft u het gevoel te wonen in een luxe stadsvilla, met een heerlijke ruime tuin en eigen parkeerplaats. Bovendien beschikken alle woningen over drie volwaardige verdiepingen. In Parkrijk komen wooncomfort, kwaliteit en een goede prijsstelling bij elkaar. Aan de brede laan zijn 7 verschillende voorgevels verwerkt tot een statig maar speels geheel. Door onder andere de diversiteit in gevelsteen, dakranden en raamindeling is elke woning uniek. Het variƫrende straatbeeld wordt extra benadrukt door het gebruik van verschillende erkers aan de voorzijde van de woning.

Aan de achterzijde heeft u verschillende mogelijkheden om de, in basis al ruime woning, uit te breiden. Dat geldt niet alleen voor de begane grond, maar ook voor de verdiepingen. Op welke positie wilt u uw keuken? U kunt ook hier een keuze in maken. Door de variatie van gevels en de ruime optiemogelijkheden, krijgt iedere woning een
uniek karakter. Binnen beschikken de woningen over een hoogwaardig afwerkingsniveau. Standaard zijn de woningen voorzien van een keuken, luxe sanitair met hangende toiletten, een ligbad, separate douchehoek en dubbele wastafel.